Viitorul a realizat al doilea transfer al iernii. Un fost internațional olandez de tineret

  • Fotbal, Ligue 1, duminică: Olympique Marseille – AS Monaco (Digi Sport 2, 22:00)

  • La Liga, duminică, Digi Sport 1: Barcelona – Eibar (19:30) şi Betis – Real Madrid (21:45)

FC Viitorul a realizat al doilea transfer al iernii. După ce l-a adus pe Andrei Tîrcoveanu de la Dinamo, liber de contract, Viitorul l-a transferat și pe olandezul Bas Kuipers, de la ADO Den Haag. Informația a fost dezvăluită chiar de site-ul oficial al fostei campioane a României, printr-un comunicat.

Suma de transfer pentru care Bas Kuipers a ajuns la Viitorul nu a fost dezvăluită și nici presa olandeză nu a aflat detalii în această privință. Cert este însă că fundașul de 24 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu echipa lui Gică Hagi.

Bas Kuipers este noul jucător al Viitorului

“FC Viitorul l-a transferat pe jucătorul olandez Bas Kuipers, care a semnat un contract valabil pentru 2 ani și 6 luni cu formația constănțeană. Bas Kuipers are 24 de ani, 1.80m, evoluează pe postul de fundaș stânga și ultima oară a fost legitimat la formația olandeză Ado Den Haag. Format și crescut de Ajax Amsterdam, Ben Kuipers a evoluat și pentru naționalele U17, U20 și U21 ale Olandei. FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru” este comunicatul publicat pe site-ul oficial al Viitorului.

Cine e Bas Kuipers, noul jucător al Viitorului

Cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro, Bas Kuipers, noul jucător al Viitorului, a jucat 7 meciuri în acest sezon pentru ADO Den Haag. Olandezul care poate evolua atât în flancul stâng cât și în centrul apărării a strâns 509 minute, timp în care nu a marcat și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Format la celebra academie a lui Ajax, Bas Kuipers a evoluat pentru toate grupele de copii și juniori ale lăncierilor dar și pentru echipa a doua a clubului din Amsterdam. Înainte de a semna cu formația lui Gică Hagi, fundașul de 24 de ani a mai trecut pe la Excelsior și ADO Den Haag.

Etichete: transferuri viitorul , bas kuipers , bas kuipers viitorul

Sursa articol digisport.ro