Termeni generali de utilizarea a jil.ro

Informații privind aceste condiții de utilizare

Acești termeni sau condițiile de utilizare de pe acest site JiL.ro (website) sunt puse la dispoziție pentru dvs. Vizitând site-ul acceptați și vă obligați să respectați aceste condiții de utilizare, disponibile aici. Citiți cu atenție condițiile și tipăriți condițiile pentru a avea/salva o copie dacă este necesar. Dacă nu acceptați condițiile, trebuie să părăsiți imediat website-ul. Termenul „tu” se referă la vizitatorul website-ului și „noi” se referă la compania care deține site-ul: Strategic Business Profits srl | CUI: RO32131861 | J35/2091/2013, Timis, Romania. Termenul „website” se referă la JiL.ro și sub-paginile lui.

Strategic Business Profits srl | CUI: RO32131861 | J35/2091/2013 are sediul în Timis, Romania. Adresa companiei este: str. Nucului 42 Sat Chisoda, Timis, Romania.

Modificarea condițiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica condițiile de utilizare în orice moment pentru a asigura îmbunătățirea continuă a serviciului și site-ului, ducând la schimbări posibile a condițiilor de utilizare. Modificările aplica de atunci când acestea sunt publicate și se consideră că sunteți de acord cu modificările aprobate vizitând website-ul.

Descrierea serviciului

Scopul website-ului este de a furniza vizitatorului rezultatele căutărilor colectate de la alte website-uri, magazine online și servicii online de origini diferite. Rezultatele sunt în principal produse disponibile pentru cumpărături online pe diverse magazine online. Produsele și ofertele listate pe website-ul nostru nu sunt vândute prin noi, acestea sunt numai legături la alte magazine online și servicii unde produsele trebuie să fie disponibile pentru achiziționare. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate dacă produsele sau rezultatele nu sunt disponibile pentru achiziționare pe website-urile de legătura. Actualizarea datelor produselor listate pe JiL.ro se face zilnic iar in unele cazuri chiar de doua ori pe zi sau chiar la fiecare ora. Cu toate acestea nu ne asumam responsabilitatea ca informatiile legate de pret sau disponibilitate prezentate pe jil.ro sunt conforme cu realitatea deoarece totul depinde de informatiile si datele primite de la magazinele care listeaza si vand produsele prezentate. Scopul website-ului este acela de a aduna rezultatele și de a permite vizitatorilor sa găseasca produse și rezultatele din diferite surse: magazine online, servicii online și așa mai departe. Nu ne asumăm responsabilitatea că informațiilor rezultatelor sunt actualizate. Noi nu ne angajăm în vânzarea, revânzarea sau licențierea produselor și rezultatelor enumerate și deci nu ne asumăm responsabilitatea pentru rezultatele și produsele listate. Sunteți de acord să contactați părțile terțe, care vând produsele sau serviciile online care livrează produsele atunci când aveți întrebări cu privire la produse și rezultate. Toate plângerile, opiniile și disputele privind produsele, calitatea si garantia acestora le veti face si adresa direct către părțile terțe (websiteurile vanzatoare) la care website-ul jil.ro ca redirecționează.

Confidențialitate și politică

Vă rugăm să citiți și înțelegeți politica de confidențialitate. Aici veți găsi informații importante referitoare la datele dumneavoastră personale și cum datele dumneavoastră ca un vizitator sunt procesare.

Utilizatorii care sunt copii

Acest site nu este adaptat vizitatorilor sub 18 ani. Vizitând site-ul și acceptând termenii, garantați că aveți cel puțin 18 ani. Nu aveți dreptul de a vizita site-ul dacă aveți mai puțin de 18 ani și, prin urmare, trebuie să părăsiți imediat site-ul web.

Accesul la site

Scopul nostru este de a asigura întotdeauna o funcționare sigură a website-ului și că toate informațiile trebuie să fie întotdeauna disponibile. Cu toate acestea, nu putem garanta accesul permanent la site. Situațiile, cum ar fi erorile de sistem, întreținerea, servisare și circumstanțele care nu pot fi controlate de noi, pot provoca întreruperea accesului fără o avertizare prealabilă a vizitatorului.

Link-uri

In diverse locuri de pe website gasiti linkuri sau butoane catre părțile terțe (alte websiteuri externe). Nu controlăm aceste site-uri și, prin urmare, acceptați că nu suntem responsabili pentru conținutul acestor website-uri. De asemenea, acceptați că nu participăm la tranzacție sau la tranzacțiile pe care le faceți cu părțile terțe și acceptați să nu ne implicați în eventualele litigii între dvs. și o terță parte.

Copyright și licențe

Conținutul acestui site aparține Strategic Business Profits srl, CUI: RO32131861, J35/2091/2013 și este protejat de legea dreptului de autor. Informațiile, textul și fotografiile nu trebuie copiate, modificate sau stocate în niciun fel fără permisiunea scrisă a Strategic Business Profits srl. Este împotriva legii să modificați conținutul de pe acest site web. Infracțiunea împotriva acestor reglementări va fi urmărită penal. Dacă considerați că drepturile dvs. in materiale sunt încălcate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: [email protected]. Fotografiile si denumirile de branduri sunt proprietatea proprietarilor de drept (websiteurile terte) ce au permis listarea acestora pe website.

Informații generale

Această condiție și alte condiții menționate sunt acordul complet între dvs. și noi, în ceea ce privește utilizarea de către dvs. a website-ului. Legea din Romania de aplica în cazul unei dispute dintre noi, dvs. ca vizitator și Strategic Business Profits srl, cu privire la acești termeni generali. În cazul în care acești termeni ar fi condamnați ca fiind invalizi de o instanță autorizată, ambele părți au convenit asupra faptului că instanța intenționează să ia în considerare intenția reciprocă prezentată în aceste condiții.