Termeni si Conditii

Termeni generali de utilizarea a jil.ro

Informa╚Ťii privind aceste condi╚Ťii de utilizare

Ace╚Öti termeni sau condi╚Ťiile de utilizare de pe acest site jil.ro (website) sunt puse la dispozi╚Ťie pentru dvs. Vizit├ónd site-ul accepta╚Ťi ╚Öi v─â obliga╚Ťi s─â respecta╚Ťi aceste condi╚Ťii de utilizare, disponibile aici. Citi╚Ťi cu aten╚Ťie condi╚Ťiile ╚Öi tip─âri╚Ťi condi╚Ťiile pentru a avea/salva o copie dac─â este necesar. Dac─â nu accepta╚Ťi condi╚Ťiile, trebuie s─â p─âr─âsi╚Ťi imediat website-ul. Termenul ÔÇ×tuÔÇŁ se refer─â la vizitatorul website-ului ╚Öi ÔÇ×noiÔÇŁ se refer─â la compania care de╚Ťine site-ul: Strategic Business Profits srl | CUI: RO32131861 | J35/2091/2013, Timis, Romania. Termenul ÔÇ×websiteÔÇŁ se refer─â la jil.ro ╚Öi sub-paginile lui.

Strategic Business Profits srl | CUI: RO32131861 | J35/2091/2013 are sediul în Timis, Romania. Adresa companiei este: str. Nucului 42 Sat Chisoda, Timis, Romania.

Modificarea condi╚Ťiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica condi╚Ťiile de utilizare ├«n orice moment pentru a asigura ├«mbun─ât─â╚Ťirea continu─â a serviciului ╚Öi site-ului, duc├ónd la schimb─âri posibile a condi╚Ťiilor de utilizare. Modific─ârile aplica de atunci c├ónd acestea sunt publicate ╚Öi se consider─â c─â sunte╚Ťi de acord cu modific─ârile aprobate vizit├ónd website-ul.

Descrierea serviciului

Scopul website-ului este de a furniza vizitatorului rezultatele c─âut─ârilor colectate de la alte website-uri, magazine online ╚Öi servicii online de origini diferite. Rezultatele sunt ├«n principal produse disponibile pentru cump─âr─âturi online pe diverse magazine online. Produsele ╚Öi ofertele listate pe website-ul nostru┬ánu sunt v├óndute prin noi, acestea sunt numai leg─âturi la alte magazine online ╚Öi servicii unde produsele trebuie s─â fie disponibile pentru achizi╚Ťionare. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate dac─â produsele sau rezultatele nu sunt disponibile pentru achizi╚Ťionare pe website-urile de leg─âtura. Actualizarea datelor produselor listate pe jil.ro se face zilnic iar in unele cazuri chiar de doua ori pe zi sau chiar la fiecare ora. Cu toate acestea nu ne asumam responsabilitatea ca informatiile legate de pret sau disponibilitate prezentate pe jil.ro sunt conforme cu realitatea deoarece totul depinde de informatiile si datele primite de la magazinele care listeaza si vand produsele prezentate. Scopul website-ului este acela de a aduna rezultatele ╚Öi de a permite vizitatorilor sa g─âseasca produse ╚Öi rezultatele din diferite surse: magazine online, servicii online ╚Öi a╚Öa mai departe. Nu ne asum─âm responsabilitatea c─â informa╚Ťiilor rezultatelor sunt actualizate. Noi nu ne angaj─âm ├«n v├ónzarea, rev├ónzarea sau licen╚Ťierea produselor ╚Öi rezultatelor enumerate ╚Öi deci nu ne asum─âm responsabilitatea pentru rezultatele ╚Öi produsele listate. Sunte╚Ťi de acord s─â contacta╚Ťi p─âr╚Ťile ter╚Ťe, care v├ónd produsele sau serviciile online care livreaz─â produsele atunci c├ónd ave╚Ťi ├«ntreb─âri cu privire la produse ╚Öi rezultate. Toate pl├óngerile, opiniile ╚Öi disputele privind produsele, calitatea si garantia acestora le veti face si adresa direct c─âtre p─âr╚Ťile ter╚Ťe (websiteurile vanzatoare) la care website-ul jil.ro ca redirec╚Ťioneaz─â.

Confiden╚Ťialitate ╚Öi politic─â

V─â rug─âm s─â citi╚Ťi ╚Öi ├«n╚Ťelege╚Ťi politica de confiden╚Ťialitate. Aici ve╚Ťi g─âsi informa╚Ťii importante referitoare la datele dumneavoastr─â personale ╚Öi cum datele dumneavoastr─â ca un vizitator sunt procesare.

Utilizatorii care sunt copii

Acest site┬ánu┬áeste adaptat vizitatorilor sub 18 ani. Vizit├ónd site-ul ╚Öi accept├ónd termenii, garanta╚Ťi c─â ave╚Ťi cel pu╚Ťin 18 ani. Nu ave╚Ťi dreptul de a vizita site-ul dac─â ave╚Ťi mai pu╚Ťin de 18 ani ╚Öi, prin urmare, trebuie s─â p─âr─âsi╚Ťi imediat site-ul web.

Accesul la site

Scopul nostru este de a asigura ├«ntotdeauna o func╚Ťionare sigur─â a website-ului ╚Öi c─â toate informa╚Ťiile trebuie s─â fie ├«ntotdeauna disponibile. Cu toate acestea, nu putem garanta accesul permanent la site. Situa╚Ťiile, cum ar fi erorile de sistem, ├«ntre╚Ťinerea, servisare ╚Öi circumstan╚Ťele care nu pot fi controlate de noi, pot provoca ├«ntreruperea accesului f─âr─â o avertizare prealabil─â a vizitatorului.

Link-uri

In diverse locuri de pe website gasiti linkuri sau butoane catre p─âr╚Ťile ter╚Ťe (alte websiteuri externe). Nu control─âm aceste site-uri ╚Öi, prin urmare, accepta╚Ťi c─â nu suntem responsabili pentru con╚Ťinutul acestor website-uri. De asemenea, accepta╚Ťi c─â nu particip─âm la tranzac╚Ťie sau la tranzac╚Ťiile pe care le face╚Ťi cu p─âr╚Ťile ter╚Ťe ╚Öi accepta╚Ťi s─â nu ne implica╚Ťi ├«n eventualele litigii ├«ntre dvs. ╚Öi o ter╚Ť─â parte.

Copyright ╚Öi licen╚Ťe

Con╚Ťinutul acestui site apar╚Ťine Strategic Business Profits srl, CUI: RO32131861, J35/2091/2013 ╚Öi este protejat de legea dreptului de autor. Informa╚Ťiile, textul ╚Öi fotografiile nu trebuie copiate, modificate sau stocate ├«n niciun fel f─âr─â permisiunea scris─â a Strategic Business Profits srl. Este ├«mpotriva legii s─â modifica╚Ťi con╚Ťinutul de pe acest site web. Infrac╚Ťiunea ├«mpotriva acestor reglement─âri va fi urm─ârit─â penal. Dac─â considera╚Ťi c─â drepturile dvs. in materiale sunt ├«nc─âlcate, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi prin e-mail: contact@jil.ro. Fotografiile si denumirile de branduri sunt proprietatea proprietarilor de drept (websiteurile terte) ce au permis listarea acestora pe website.

Informa╚Ťii generale

Aceast─â condi╚Ťie ╚Öi alte condi╚Ťii men╚Ťionate sunt acordul complet ├«ntre dvs. ╚Öi noi, ├«n ceea ce prive╚Öte utilizarea de c─âtre dvs. a website-ului. Legea┬ádin Romania de aplica┬á├«n cazul unei dispute dintre noi, dvs. ca vizitator ╚Öi┬áStrategic Business Profits srl, cu privire la ace╚Öti termeni generali. ├Än cazul ├«n care ace╚Öti termeni ar fi condamna╚Ťi ca fiind invalizi de o instan╚Ť─â autorizat─â, ambele p─âr╚Ťi au convenit asupra faptului c─â instan╚Ťa inten╚Ťioneaz─â s─â ia ├«n considerare inten╚Ťia reciproc─â prezentat─â ├«n aceste condi╚Ťii.