Şumudică vorbeşte la superlativ despre Teja. Dezvăluire interesantă făcută de antrenorul lui Al-Shabab: ”Am încercat să-l ajut, chiar am vorbit cu agenţii mei”

Şumudică vorbeşte la superlativ despre Teja. Dezvăluire interesantă făcută de antrenorul lui Al-Shabab: ”Am încercat să-l ajut, chiar am vorbit cu agenţii mei”

Antrenorul celor de la Al-Shabab, Marius Şumudică, îl laudă pe Mihai Teja (40 de ani), cel care a preluat banca tehnică a vicecampioanei în această iarnă, alegând să încheie colaborarea cu cei de la Gaz Metan Mediaş.

Fostul campion al României vorbeşte la superlativ despre antrenorul ales de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică şi dezvăluie că a încercat să-l ajute pe acesta să-şi caute echipă în momentul în care era liber de contract: ”Este un antrenor bun, de viitor. Eu am încercat să-l ajut în momentul în care nu avea echipă, chiar am vorbit cu agenţii mei să încerce să îi găsească ceva. A fost colegul meu, am terminat licenţa împreună. Rezultatele de la Mediaş cred că l-au recomandat, este un tip deştept”, a spus Şumudică la Pro X.

Totodată, tehnicianul formaţiei saudite spune că ţine legătura cu finanţatorul vicecampioanei României, dar nu au vorbit despre o eventuală venire a sa pe banca echipei: ”Vorbesc, nu aşa săptămânal. Am o relaţie de prietenie, este un om pe care îl respect, nu am vorbit despre o eventuală colaborare”, a mai spus Şumudică pentru sursa citată.

Sub comanda lui Mihai Teja, FCSB a jucat împotriva nou-promovatelor Dunărea Călăraşi şi Hermannstadt. Aceştia au remizat pe terenul echipei lui Dan Alexa, 1-1, şi au câştigat pe Arena Naţională cu sibienii la scor de neprezentare, 3-0.

Teja şi Şumudică s-au întâlnit o singură dată în calitate de antrenori, într-un Concordia Chiajna – Univeristatea Cluj, la începutul sezonului 2014-2015. Ardelenii, pregătiţi atunci de actualul antrenor al FCSB, au câştigat duelul cu 2-0.

Sursa articol prosport.ro