Sergiu Hanca a fost prezentat oficial la MKS Cracovia. Detaliile contractului

  • Fotbal, Ligue 1, duminică: Olympique Marseille – AS Monaco (Digi Sport 2, 22:00)

  • La Liga, duminică, Digi Sport 1: Barcelona – Eibar (19:30) şi Betis – Real Madrid (21:45)

Sergiu Hanca (24 de ani) a fost prezentat oficial la MKS Cracovia. Mijlocașul a plecat de la Dinamo după incidentele din decembrie 2018, de la meciul cu Astra, scor 4-1, când soția sa sa, Andreea Hanca, a avut de suferit în urma unui conflict cu fanii roș-albilor.

Polonezii au postat pe site-ul oficial o fotografie cu Sergiu Hanca, însoțită de uin mesaj în limba româna. “Bine ai venit!” i-au transmis cei MKS Cracovia lui Hanca. Fostul mijlocaș al celor de la Dinamo a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate.

Momentul care a dus la ruptura dintre Sergiu Hanca și Dinamo

Scene regretabile au avut loc la Giurgiu, în timpul meciului dintre Astra și Dinamo. Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, s-a aflat în centrul unui scandal, iscat imediat după golul marcat de mijlocașul de 26 de ani al lui Mircea Rednic.

Golul a venit când scorul era unul umilitor pentru dinamoviști (0-4), iar bucuria Andreei a fost interpretată a fi una nepotrivită, astfel că un suporter al ”câinilor roșii” i-a dat o replică neașteptată femeii care se afla în galerie.

”Îţi dă bani să te duci la shopping după fiecare gol?”, i-ar fi spus un suporter dinamovist soției lui Hanca, susține prosport.ro. Andreea susține că lucrurile au degenerat apoi, acesta fiind chiar și agresată fizic de un fan.

“Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!”,a apucat să spună Andreea Hanca.

  • 20 de goluri în 114 partide a marcat Hanca la Dinamo în toate competițiile: 95/17 în Liga 1, 11/- în Cupa României, 6/3 în Cupa Ligii și 2/- în Europa League.
  • 1 trofeu a câștigat Hanca la Dinamo, Cupa Ligii în 2017.
  • 4 selecții are Hanca pentru prima reprezentativă a României.
  • 9 este locul ocupat de MKS Cracovia în prima ligă a campionatului polonez.

Etichete: dinamo , sergiu hanca , mks cracovia

Sursa articol digisport.ro