”Nu am văzut vreo schimbare la Halep!”. CTP îl analizează pe noul antrenor al Simonei. Ce a spus

  • Tenis, WTA Doha: Simona Halep – Julia Goerges (joi, 17:30, Digi Sport 1)

  • Fotbal, Europa League, șaisprezecimi, joi: Lazio – Sevilla (19:55, Digi Sport 1) și Malmo – Chelsea (22:00, Digi Sport 1)

Cristian Tudor Popescu a analizat evoluția Simonei Halep din meciul cu Lesia Tsurenko (6-2, 6-3) și nu a găsit încă nicio schimbare venită în jocul fostului lider mondial de când a început colaborarea cu Thierry van Cleemput.

”Nu pot să spun că sunt niște mutări vizibile, schimbări clare. Ea are zestrea cu care vine de la Darren Cahill. Are forma de anul trecut, una de vârf. Schimbări tehnice nu au apărut. Nici tactic nu am văzut o schimbare”, a spus CTP, după meciul Simonei cu Tsurenko.

Ce spune Simona Halep despre colaborarea cu Van Cleemput

Simona Halep refuză o comparație între Darren Cahill și noul ei antrenor, Thierry van Cleemput. Românca de 27 de ani a vorbit la Digi Sport despre puținele zile petrecute alături de belgian.

”A fost o întalnire foarte ok (cu Van Cleemput), am vorbit despre meci, m-a întrebat cum mi s-a părut, o discuție plăcută. Nu aș mai vrea să comparăm aceste două persoane, că sunt diferite.

Am avut o perioadă extraordinară cu Darren, cea mai bună perioadă din cariera mea. Cu cel nou am avut abia 5-7 zile și vreau să mai fac antrenamete, iar când o să îmi fac o părere, o să vă spun”, a comentat Halep.

Ce salariu va avea Thierry van Cleemput

Presa din Belgia a anunțat că Thierry van Cleemput va avea un salariu lunar de 17.000 de euro, adică un pic mai mult de 200.000 pe an. Suma anunțată este de cinci ori mai mică decât cea pe care o încasa Darren Cahill.

Thierry Van Cleemput și-a început cariera de antrenor din 1993 și de-a lungul timpului, i-a antrenat pe Olivier Rochus (1993 – 1997), Steve Darcis (2011 – 2012) și David Goffin (2014 – ianuarie 2019), iar în perioada 2002 – 2005 a făcut parte din staff-ul Belgiei de Cupa Davis. Thierry Van Cleemput este căsătorit, are doi copii și are o afacere din vinuri în Belgia.

Etichete: simona halep , cristian tudor popescu , thierry van cleemput

Sursa articol digisport.ro