Mesajul sincer transmis de Becali, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular: ”Nu îi vrem în play-off. Oricine, numai ei nu!”

Mesajul sincer transmis de Becali, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular: ”Nu îi vrem în play-off. Oricine, numai ei nu!”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (60 de ani), spune că nu ar vrea ca cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe să se califice în play-off, după ce a dezvăluit că are aceeaşi dorinţă şi în cazul celor de la Dinamo.

Latifundiarul susţnine că Viktor Orban, preşedintele Executivului de la Budapesta, ar putea avea un cuvânt de spus la gruparea covăsneană: ”Noi nu o vrem pe Sepsi în play-off! Dinamo şi-a făcut datoria. Nu o vrem pe Sepsi, că poate dă ordin dup-aia Orban. Primesc un ordin, sunt ei între ei acolo. Vreau Botoşani, Iaşi, Astra, în play-off. Oricine, numai Sepsi să nu fie! Primeşte Sepsi ordin de la Orban şi spune ’voi sunteţi fraţi unguri între voi, cum să faceţi aşa ceva?”, a spus Becali la Digi Sport.

Sepsi a pierdut primele două dueluri din acest an, cu FC Voluntari (4-2), respectiv Dinamo (1-0), dar se menţine pe ultima poziţie din play-off, cu 33 de puncte, la unul singur în faţa celor de la FC Botoşani. Pentru echipa antrenată de Eugen Neagoe urmează duelul de pe terenul lui Gaz metan Mediaş.

Echipa lui Mihai Teja (40 de ani) va juca în delpasare, la Chiajna, echipă aflată pe locul 13 în Liga 1 Betano.

Sursa articol prosport.ro