Klopp a anticipat problemele lui Coutinho de la Barcelona. Mesajul germanului înainte de plecare

  • Fotbal, Ligue 1, duminică: Olympique Marseille – AS Monaco (Digi Sport 2, 22:00)

  • La Liga, duminică, Digi Sport 1: Barcelona – Eibar (19:30) şi Betis – Real Madrid (21:45)

Philippe Coutinho a devenit cel mai scump transfer din istoria Barcelonei în ianuarie 2018, însă fostul său antrenor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a prevăzut că brazilianul va avea viaţă grea pe Camp Nou.

Klopp l-a sfătuit pe Coutinho să rămână la Liverpool, unde era cel mai important jucător al grupării de pe Anfield.

Rămâi aici şi vei avea o statuie, în onoarea ta. Dacă vei merge altundeva, vei fi doar un alt jucător din lot. Aici poţi fi cu totul diferit“, i-a spus antrenorul german lui Coutinho în mai 2017, atunci când sud-americanul intrase deja în atenţia multor granzi ai Europei.

Philippe Coutinho, dorit de Manchester United

Philippe Coutinho a fost cumpărat de Barcelona în urmă cu un an, de la Liverpool, pentru 120 de milioane de euro, plus 40 de milioane drept bonusuri, însă cifrele sale sunt departe de aşteptări, în condiţiile în care brazilianul nici nu a jucat atât căt şi-ar fi dorit.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a înscris joi, din penalty, în meciul din Cupa Spaniei cu Levante (1-2), primul gol din octombrie încoace. Presa engleză a scris că Manchester United vrea să-l readucă în Premier League pe Coutinho.

Coutinho a jucat 46 de meciuri şi a marcat 16 goluri pentru Barcelona, în toate competiţiile. În acest sezon are 24 de partide şi şase reuşite în tricoul grupării blaugrana.

Etichete: liverpool , barcelona , jurgen klopp , philippe coutinho , coutinho barcelona , transfer coutinho

Sursa articol digisport.ro