Juventus și Inter se bat pentru un star de la Real Madrid. Anunțul făcut de italieni

  • Fotbal, Ligue 1, duminică: Olympique Marseille – AS Monaco (Digi Sport 2, 22:00)

  • La Liga, duminică, Digi Sport 1: Barcelona – Eibar (19:30) şi Betis – Real Madrid (21:45)

Luka Modric este aproape de a se despărți de Real Madrid. Balonul de Aur mai are contract până în 2020 cu campioana Europei și nu a semnat prelungirea înțelegerii. Inter este formația care se interesează de mai mult timp de Luka Modric, căruia vrea să-i ofere un contract pe două sezoane și un salariu stagional de 10 milioane de euro. Italienii de la sportmediaset.it anunță că mijlocașul croat ar putea ajunge chiar la marea rivală a celor de la Inter, campioana Juventus.

Astfel, torinezii vor să profite de criza de la Real Madrid și să îl transfere pe actualul Balon de Aur. Aceasta ar putea a doua mare lovitură dată pe piața transferurilor de campioana Italiei, după ce în vară l-a adus, tot de la Real Madrid, pe Cristiano Ronaldo.

Luka Modric, Balonul de Aur, cel mai bun sportiv croat al anului și cel mai bun sportiv din Balcani

Mijlocașul de 33 de ani a avut cel mai bun an al carierei în 2018. După ce a câștigat UEFA Champions League cu Real Madrid, a jucat și finala Cupei Mondiale cu Rusia, iar eforturile sale au fost apoi răslătite cu Balonul de Aur, întrerupând dominațăia de 10 ani a lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, fiecare cu câte 5 trofee.

Pentru trofeul suprem la nivel individual, Real Madrid a fost obligată, contractual, să-i plătească lui Modric un bonus de 800.000 de euro.

  • 21 de milioane de euro au plătit cei de la Tottenham în schimbul lui Luka Modric în 2008 celor de la Dinamo Zagreb.
  • 30 de milioane de euro a achitat Real Madrid celor de la Spurs în 2012 pentru mijlocașul croat.

Etichete: juventus torino , luka modric , inter milano

Sursa articol digisport.ro