Livrare, Preturi & Plata

Despre Livrarea Produselor, Preturile Produselor si Modalitatile de Plata

jil.ro NU vinde si implicit NU livreaza produsele listate pe acest website (jil.ro).

jil.ro NU poate garanta exactitatea informațiilor despre produse și prețurile afișate. Este posibil ca prețurile si/sau conditiile de transport si livrare să fi fost modificate intre timp de catre comerciantii care vand direct produsele. Pe jil.ro depunem toate eforturile sa mentinem actualizate informatiile produselor – facem actualizari zilnice si chiar de mai multe ori pe zi – cu toate acestea nu putem garanta acuratetea si corectitudinea informatiilor listate pe jil.ro.

În caz de discrepanțe, prețul, informatiile, fotografiile, modalitatile de plata si conditiile de transport si livrare afișate pe website-ul comerciantului prevalează!

jil.ro este doar un catalog online, care nu vinde produsele listate in mod direct. jil.ro doar adună produse de la magazine online de incaltaminte din online-ul romanesc si vă ajuta să cautati si sa găsiți mai ușor articolele dorite.

Când ati găsit un produs despre care doriti să știți mai multe detalii, sau chiar sa-l cumparati dați click pe butonul „cumpara aici” din dreptul fiecarui produs. La apasarea butonului se va deschide o noua fereastră, care vă va redirectiona direct pe pagina dedicata produsului, pe website-ul comerciantului care vinde produsul in mod direct.

Cititi cu atentie detaliile despre produs, preturi, marimi, modalitati de plata, transport si livrare direct pe websiteul comerciantului.

Puteți să cumpărați produsul, de acolo, de pe websiteul comerciantului sau puteti sa continuați să navigați pe acel website si va puteti intoarce oricand pe jil.ro.

Spor la cumparaturi!