Despre jil.ro

Despre noi

jil.ro este un catalog online, care nu vinde produsele listate in mod direct. jil.ro adună produse de la magazine online partenere si vă ajuta să cautati si sa găsiți mai ușor articolele dorite.

Când ati găsit un produs despre care doriti să știți mai multe, sau chiar sa-l cumparati dați click pe butonul „cumpara aici”. La apasarea butonului se va deschide o noua fereastră, care vă va redirectiona direct la website-ul care vinde produsul in mod direct. Puteți să cumpărați produsul sau puteti sa continuați să navigați pe acel website si va puteti intoarce oricand pe jil.ro.

Vă rugăm rețineți faptul că jil.ro nu vinde nici un produs prezentat pe websiteul https://jil.ro – doar va face legătura la magazinele care vând aceste produse.

Scopul nostru este de a vă ajuta să găsiți produsele dorite si pe care doriti să le cumpărați online mult mai repede și mai ușor. Folosiți funcția noastră de căutare si/sau filtrele de categorie si brand pentru a găsi produsul specific. Dacă nu sunteți siguri de ceea ce căutați, puteți în schimb să navigați prin categoriile și subcategoriile noastre pentru a găsi și compara produsele – este super simplu – jil.ro a fost gandit cu un design minimalist care pune in evidenta doar produsele.

Contact

Avân în vedere că noi nu vindem niciun produs, va rugam sa adresati toate întrebările dvs cu privire la produse, transport, plata etc. către magazinele care le vând (o sa ajungeti pe websiteurile acestor magazine de fiecare data cand apasati butonul “cumpara aici” de la oricare dintre produsele listate). Dacă detineti un magazin online cu produse de incaltaminte sport si doriți să va listati produsele pe jil.ro sau dacă aveți o sugestii pentru îmbunătățiri, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@jil.ro

Informație despre adresă și firma:

  • Strategic Business Profits srl
  • CUI: RO32131861
  • J35/2091/2013
  • office@esod.ro
  • Mobil/WhatsApp: +40.749.369.541

Pe jil.ro listam in acest moment mii de produse, de la zeci de branduri de renume. Ai de unde sa alegi. Spor la cumparaturi!