De Ligt i-a uimit pe spanioli cu întrebarea pusă arbitrului meciului cu Real. Ce au surprins camerele TV

  • Tenis, WTA Doha: Simona Halep – Julia Goerges (joi, 17:30, Digi Sport 1)

  • Fotbal, Europa League, șaisprezecimi, joi: Lazio – Sevilla (19:55, Digi Sport 1) și Malmo – Chelsea (22:00, Digi Sport 1)

Matthijs de Ligt, căpitanul lui Ajax, a oferit o imagine neaşteptată în debutul partidei cu Real, câştigată de “galactici” cu 2-1. Jucătorul “lăncierilor” nu ştia dacă  partida va beneficia de asistenţă video la fazele controversate.

De Ligt este un jucător admirabil, însă lipsa sa de preocupare pentru un detaliu important a fost taxată de jurnaliştii Marca. Potrivit spaniolilor, De Ligt a pus o “întrebare de neînţeles”, care denotă o oarecare detaşare faţă de miza meciului.

Meciul e cu VAR, nu?“, l-a întrebat De Ligt pe Skomina, centralul meciului. “Da, da, cu VAR“, i-a răspuns arbitrul, vizibil mirat că un jucător care urmează să evolueze în optimile Champions League nu ştie sigur că video-arbitrajul a fost introdus.

Ajax – Real 1-2 | Spaniolii recunosc că au fost ajutaţi

Meciul a fost cu VAR, dar în ciuda acestui lucru Real Madrid a marcat un gol controversat. Totuşi, jurnaliştii Marca au avut puterea să recunoască faptul că Skomina s-a înşelat. “Golul lui Tagliafico trebuia validat. Tadic nu avea unde să se ascundă, nu îl influenţează pe portar“, a explicat specialistul în arbitraj al ziarului de casă al Realului, Andújar Oliver.

Etichete: de ligt ajax , de ligt , ajax real madrid

Sursa articol digisport.ro