Darren Cahill, mai dur ca niciodată. A pus la zid un jucător înaintea Australian Open: “N-a muncit prea mult”

  • Fotbal, Ligue 1, duminică: Olympique Marseille – AS Monaco (Digi Sport 2, 22:00)

  • La Liga, duminică, Digi Sport 1: Barcelona – Eibar (19:30) şi Betis – Real Madrid (21:45)

Darren Cahill l-a pus la zid pe compatriotul Bernard Tomic înainte de debutul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a criticat dur pentru atitudine pe tenismanul în vârstă de 26 de ani, care a afirmat în mai multe rânduri că este interesat doar de bani şi se va retrage atunci când va ajunge să câştige 14 milioane de dolari din tenis. Tomic a adunat până acum peste cinci milioane de dolari din “sportul alb”.

E ultima şansă pentru el! Nu a muncit prea mult în întreaga carieră, a suferit înfrângeri dure şi a fost nevoit să joace în calificări la multe turnee mici. A dat mici semne de revenire, dar trebuie să muncească din greu. Are talent, putea intra în top 10 când era mai tânăr. Acum nu mai cred că poate intra în top 10. Jocul este atât de fizic în momentul de faţă, iar el nu este agresiv, nu se mişcă pe teren“, a declarat Cahill pentru Sen Sa Breakfast.

Bernard Tomic, duel de foc în turul 1 la Australian Open

Bernard Tomic, ajuns pe locul 85 ATP, va juca în turul 1 de la Australian Open contra celui de-al şaptelea tenisman al lumii, croatul Marin Cilic.

Tomic are patru trofee ATP în carieră, toate pe hard: Sydney (2013), Bogota (2014 şi 2015) şi Chengdu (2018).

Cel mai bun loc ocupat în carieră de australianul născut la Stuttgart este 17, în ianuarie 2016.

Etichete: simona halep , bernard tomic , darren cahill , australian open 2019 , cahill tomic

Sursa articol digisport.ro