Dănciulescu l-a taxat pe Becali: ”Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte”. Declaraţiile dinamovistului, după ironiile patronului de la FCSB

Dănciulescu l-a taxat pe Becali: ”Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte”. Declaraţiile dinamovistului, după ironiile patronului de la FCSB

Ionel Dănciulescu i-a răspuns lui Gigi Becali, care a spus, în urmă cu câteva zile, că merge” la Universitate, dacă Dinamo intră în play-off”. Oficialul ”câinilor” a declarat că dorinţa omului de afaceri e argumentată de anumite aspecte din sezoanele trecute. Mai exact, pe rezultatele înregistrate de FCSB în play-off, împotriva anumitor echipe.

E normal să nu dorească să intre Dinamo în play-off. E greu cu ‘Doar Dinamo Bucureşti’! Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte. Şi nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei şi a statisticii! Cu noi povestea stă altfel mereu!”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

Becali a ironizat Dinamo. A spus că speranţele rivalilor la primele 6 locuri vor dispărea odată cu partida de la Botoşani, din următoarea etapă. “Ce-am spus, aşa rămâne! Dacă se califică, merg la Universitate! Dinamo nu mai are nicio şansă! Nici măcar una! Nici în vis nu trebuie să se gândească! Nici în vis nu e posibil. Visează până la meciul cu Botoşani. Duminică o să se termine visul. La Botoşani sunt prietenii mei şi… E adevărat că meciurile cu Dinamo sunt spectaculoase. Dar pe mine nu mă interesează emoţia şi spectacolul cu Dinamo. Vreau să iau campionatul!“, a spus Becali la Pro X.

Dinamo are şanse mici la play-off-ul Ligii 1 Betano. Chiar dacă are un început foarte bun de an, obţinând 6 puncte din 6, se clasează pe locul 11, la 5 puncte de locul 6. ”Câinii” mai au la dispoziţie 3 etape:

  • vs. Botoşani (acasă; 17 februarie).
  • vs. Dunărea Călăraşi (deplasare; 24 februarie)
  • vs. Concordia Chiajna (acasă; 2 martie)

Sursa articol prosport.ro