”Cu alte echipe au asigurate 6 puncte!”. Război total Dinamo – FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali

  • Tenis, WTA Doha: Simona Halep – Julia Goerges (joi, 17:30, Digi Sport 1)

  • Fotbal, Europa League, șaisprezecimi, joi: Lazio – Sevilla (19:55, Digi Sport 1) și Malmo – Chelsea (22:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali (60 de ani) a spus că nu le vrea pe Dinamo și pe Sepsi în play-off și a pomenit de niște așa-zise jocuri de culise, dar oficialii ”câinilor” nu i-au rămas datori. Ionel Dănciulescu a precizat, la fel ca și patronul roș-albaștrilor, că nu se pune problema de blaturi dar că pe elevii lui Teja îi vor aștepta anumite partide mai ușoare.

”E normal ca Gigi Becali să nu-și dorească să intre Dinamo în play-off. E greu cu ‘Doar Dinamo Bucureşti’! Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte. Şi nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei şi a statisticii!

Cu noi, însă, povestea stă altfel mereu!”, a spus, pentru gsp.ro, Ionel Dănciulescu. 

Declarația lui Dănciulescu se bazează direct pe ce a spus Becali, acum două zile, la Digi Sport. Mai mult, latifundiarul a explicat că se va ține de cuvânt și va merge la Universitate dacă Dinamo va merge în play-off. ”Ce-am spus, așa rămâne! Dacă se califică Dinamo în play-off, merg la Universitate!

Dar, Dinamo nu mai are nicio șansă! Nici măcar una! Nici în vis nu trebuie să se gândească! Nici în vis nu e posibil. Visează până la meciul cu Botoșani. Duminică o să se termine visul. La Botoșani sunt prietenii mei și…”, a mai spus Becali. 

Cum ajunge Dinamo în play-off? Trebuie să bată tot şi 5 din 7 lucruri să se întâmple în ultimele trei etape

Dinamo are şanse reduse la play-off, chiar dacă în 2019 are maximum de puncte. Colegii de la Fotbal Club au făcut o simulare. Mai jos îţi prezentăm ce trebuie să se întâmple ca echipa lui Rednic să ajungă la masa bogaţilor, presupunând că Montini&Co înving pe linie.

Singura şansă a roş-albilor, presupunând bat tot în ultimele trei runde, e ca celelalte formaţii să se încurce la rândul lor. Ţinta rămâne formaţia lui Neagoe, Sepsi, singura din primele şase pe care Dinamo o mai poate depăşi cu şanse reale. CFR, FCSB, Craiova, Viitorul şi Astra par în acest moment în afara “razei de acţiune”.

Ce trebuie să se întâmple pentru ca Dinamo să intre în play-off

Dinamo să câştige tot (vs Botoşani, Călăraşi şi Chiajna) + 5 din următoarele 7 lucruri să se întâmple în ultimele 3 etape:

  1. Astra să ia un singur punct (vs CFR – d, Hermannstadt – a, Craiova – d);
  2. Viitorul să nu ia mai mult de două puncte (vs Poli Iaşi – a, Sepsi – d, Botoşani – a);
  3. Sepsi să nu ia mai mult de patru puncte (vs Gaz Metan – d, Viitorul – a, CFR – d);
  4. Botoşani să nu ia mai mult de patru puncte (vs Dinamo – d, Gaz Metan – a, Viitorul – d);
  5. Iaşi să nu ia mai mult de şase puncte (vs Viitorul – d, CFR – a, Hermannstadt – d);
  6. Hermannstadt să nu ia mai mult de şapte puncte (vs Craiova – a, Astra – d, Poli Iaşi – a);
  7. Mediaş să nu ia mai mult de şapte puncte (vs Sepsi – a, Botoşani – d, Călăraşi – a).

Etichete: ionel danciulescu , gigi becali lupta play-off

Sursa articol digisport.ro