Becali l-a sunat pe un jucător al unei rivale la titlu! Mesajul clar transmis de finanţatorul FCSB: “Eşti arma mea secretă, care mă va face campion”

Becali l-a sunat pe un jucător al unei rivale la titlu! Mesajul clar transmis de finanţatorul FCSB: "Eşti arma mea secretă, care mă va face campion"

Finanţatorul FCSB a dezvăluit că a contactat un jucător al unei echipe rivale în lupta pentru titlul de campioană a Ligii 1 Betano.

Becali a dorit să-l transfere pe Andrei Cristea la FCSB, dar în cele din urmă atacantul a semnat cu U Craiova. Omul de afaceri a anunţat că antrenorul Mihai Teja s-a opus transferului “vârfului” ce evolua la Poli Iaşi, dar jucătorul rămâne unul dintre favoriţii latifundiarului din Pipera. “Eu am vorbit cu Andrei Cristea şi i-am zis ‘Băi, Andrei, lasă, mă, că mai bine stai tu acolo şi nu te iau, că tu eşti arma mea secretă, care mă va face campion`. Şi o să vedeţi voi şi în play-off ce va face Cristea'”, a spus Becali la Digi Sport despre Andrei Cristea, cel care a marcat deja pentru olteni în partida cu ldierul CFR, 2-0.

“Sunt foarte fericit, pentru gol, pentru evoluţie şi, mai ales, pentru victorie. Este o atmosferă deosebită, iar oltenii merită o astfel de victorie. Sper ca în acest an Craiova să fie o nucă tare şi să se bată la titlu. Eu am venit să ajut echipa şi Mister va decide când va apela la mine.Câştigăm meciuri şi asta i se datorează şi lui”, a anunţat Andrei Cristea la finalul acelui meci.

 “Eu aveam o obligaţie, că îi promisesem băiatului. Trebuia să mă ţin de promisiune. Eu am scăpat de o povară că l-a luat Craiova. Nu mai trebuie să mă ţin eu de cuvânt. Cam aşa e (n.red. – Teja nu l-a dorit pe atacant). Nu avem nevoie de el. Mie îmi place şi eu l-am vrut, dar Mihai a zis că nu avem ce să facem cu el. Noi acolo avem. Nu este vârf de careu. E mai mult de contraatac. Noi nu avem nevoie de aşa ceva. Cu noi, echipele se apără. Eu l-am vrut, dar el mi-a explicat logic. Îi ai pe Rusescu, pe Tănase, pe Matei. Până la urmă a fost bine pentru toată lumea. Şi pentru el că a ajuns la o echipă mai mare, şi pentru Craiova, că pe ei o să-i ajute acolo, şi pentru mine”, a spus Becali în urmă cu o lună.

Sursa articol prosport.ro