”Am muncit ca niște nebuni, am suferit!”. Reacția lui Solari, după victoria Realului de la Amsterdam

  • Tenis, WTA Doha: Simona Halep – Julia Goerges (joi, 17:30, Digi Sport 1)

  • Fotbal, Europa League, șaisprezecimi, joi: Lazio – Sevilla (19:55, Digi Sport 1) și Malmo – Chelsea (22:00, Digi Sport 1)

VIDEO Ajax – Real 1-2 | Santiago Solari (42 de ani) nu este de acord cu cei care susțin că ”galacticii” s-au impus cu noroc pe ”Amsteradm ArenA”. Tehnicianul madrilenilor a spus că elevii săi au muncit ca niște nebuni și că au suferit pentru a se apăra.

”Pentru a obţine un bun rezultat, fie în campionat, în cupă sau în Liga Campionilor, nu este suficient doar să pari bun. Îmi spuneţi că Ajax a fost mai bună, dar în opinia mea nu a fost aşa. În cursul acestui meci, în faţa unei echipe care desigur nu se află aici din întâmplare şi de care care noi trebuie să ne temem în retur, am dat dovadă de abnegaţie.

Am muncit ca nişte nebuni, toţi. Am suferit pentru a ne crea ocazii, pentru a marca. Şi pentru a ne apăra am suferit”, a spus Solari, la conferința de presă.

Solari a comentat golul anulat de VAR

Solari l-a ridicat în slăvi pe Marco Asensio (23 de ani), omul care a marcat golul victoriei, dar a pomenit și despre golul anulat de VAR, premieră în UCL.

“Sunt mulţumit de prestaţia lui Asensio, care nu doar a înscris golul victoriei, dar a dovedit că este pe drumul bun. În legătură cu golul anulat de VAR (sistemul video de arbitraj), nu pot să mă pronunţ, pentru că încă nu am revăzut imaginile. Sunt oameni competenţi care sunt responsabili să analizeze această fază. Dar eu am încredere”, a adăugat Solari.

Karim Benzema (60) a deschis scorul pentru madrileni, ”lăncierii” au restabilit egalitatea prin marocanul Hakim Ziyech (75), dar Marco Asensio (87) a adus victoria echipei antrenate de Santiago Solari. Ajax, care şi-a creat mai multe şanse de gol, având inclusiv o bară (Dusan Tadic), a avut un gol anulat lui Tagliafico, după consultarea arbitrajului video (VAR).

VIDEO cu golul marcat de Solari

VIDEO cu rezumatul partidei

Etichete: marco asensio , santiago solari , ajax real madrid

Sursa articol digisport.ro